• Heftruckcertificaat Amsterdam

Heftruckcertificaat Rotterdam

Een heftruckcertificaat halen in Rotterdam is mogelijk bij u op locatie of bij een van de opleidingslocaties in Rotterdam en omgeving. Al binnen één uur leren uw werknemers op welke manier ze efficiënt en veilig werken met een heftruck. Deze heftruck trainingen zijn ook beschikbaar voor particulieren die willen leren veilig met een heftruck om te gaan. Onderdelen van de heftruck training zijn onder andere:

  • Gevaarherkenning
  • Koud stapelen en palletstellingen
  • Bewustwording van risico's en gevaren
  • Bedienen en besturen van een heftruck
  • Laden en lossen
  • Veiligheidsvoorschriften

Heftruckcertificaat halen vanaf € 95,-

1-uurs heftruckopleiding

Bedrijven

Bij een incompany cursus komen we bij uw bedrijf langs om uw personeel te certificeren. Daardoor bespaart u veel tijd en geld: uw personeel is namelijk maar 1 uur uit de roulatie. Naast theorie over heftechnieken leren we uw werknemers hoe ze veilig met een heftruck werken.

Kosten: Vraag een offerte aan
Eerstvolgende cursus: In overleg

Heftruck training voor
gevorderd

BedrijvenParticulierenVeel Ervaring

Binnen een halve dag het heftruckcertificaat opnieuw halen: deze heftruck cursus is erop gericht om uw kennis op te frissen. Daarnaast geven we door middel van praktijkoefeningen tips over het efficiënt en veilig bedienen van een heftruck.

Kosten: € 95,-
Eerstvolgende cursus: datum

Herhalingsopleiding
heftruck en reachtruck

BedrijvenParticulierenVeel Ervaring

Volg deze cursus als uw heftruckcertificaat (bijna) is verlopen. De cursus wordt afgesloten met een praktijkexamen, waardoor u direct het heftruckcertificaat kunt halen. Het heftruckcertificaat is 5 jaar geldig.

Kosten: € 145,-
Eerstvolgende cursus: datum

Heftruck training basis

BedrijvenParticulierenGeen Ervaring

In 1 dag wordt uw personeel getraind in het besturen en veilig werken met een heftruck. We maken uw personeel bewust van de gevaren en risico’s die bij het besturen van een heftruck komen kijken. Deze heftruck cursus is praktijkgericht. Het heftruckcertificaat is 5 jaar geldig.

Kosten: € 145,-
Eerstvolgende cursus: datum

Reachtruck training basis

BedrijvenParticulierenGeen Ervaring

De reachtruck cursus is voor cursisten die weinig tot geen ervaring hebben met het besturen van een reachtruck. Tijdens deze reachtruck training behandelen we onderwerpen zoals veiligheid, dagelijks onderhoud en verkeersvoorschriften. Daarnaast leren uw werknemers hoe ze veilig laden en lossen.

Kosten: € 145,-
Eerstvolgende cursus: datum

Reachtruck en heftruck
training

Particulieren

Snel een heftruck- en reachtruckcertificaat halen? Binnen 1 dag leren de cursisten hoe ze veilig werken met beide voertuigen. De training wordt afgesloten met een praktijkexamen. De cursisten worden getoetst op kennis en vaardigheid. Na de training zijn ze in staat om veilig een reachtruck of heftruck te bedienen.

Kosten: € 224,-
Eerstvolgende cursus: datum

Wat zeggen onze cursisten uit Rotterdam over de heftruck cursus?

“Het was een zeer leerzame opfriscursus. Ik werk al jaren met een heftruck, maar ze weten me elke keer weer nieuwe dingen te leren. De instructeur laat je op een ontspannen en interactieve manier zien hoe je veilig met een heftruck werkt.” – Michael P., werkzaam op het bedrijventerrein Stormpolder (Rotterdam)

“Goede begeleiding en veel persoonlijke aandacht. Ze geven zorgvuldig antwoord op vragen. Ik heb nu 2 keer de heftrucktraining gevolgd en krijg steeds weer nieuwe praktische tips mee waardoor ik beter met een heftruck kan werken.” – Peter van Drent, werkzaam op het industrieterrein Maasvlakte in Rotterdam

“Geweldig: ik heb nog niet eerder zo’n leuke cursus gehad. De instructeur is ervaren en de cursus maakt je weer even bewust van de risico’s. Zeer leerzame heftrucktraining.” – F. de Visser, werkzaam in de Eemhaven (Rotterdam)

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u meerdere medewerkers laten certificeren? Vraag dan snel een vrijblijvende offerte aan, want wij stellen bij zakelijke klanten graag een passende offerte op. Neem voor vragen of meer informatie contact met ons op via 0529 820 210 of mail naar info@heftruckcertificaat.nl.

Dé aanbieder voor Heftruck opleidingen in Nederland.

Heftruckcertificaat.nl geeft trainingen voor particulieren en bedrijven op verschillende locaties door heel Nederland. Tevens verzorgen wij tevens Incompany opleidingen voor het behalen van het heftruck rijbewijs. Wij zijn ervaren, klantgericht en hanteren lage kosten voor het behalen van een heftruckcertificaat.

Certificaat halen in 1 uur! Bekijk alle opleidingen
Heftruckcertificaat - © 2019 Alle rechten voorbehouden | Heftruckcertificaat.nl krijgt een 8.6 / 10 uit 2072 beoordelingen - Powered by iClicks