CONTACTGEGEVENS

Onze openingstijden zijn: 08.30 – 17.00 uur

 SCHURINKSTRAAT 22B, 7731 GD, OMMEN

 INFO@HEFTRUCKCERTIFICAAT.NL

 0529 820 210

BEZOEK ONS OP FACEBOOK

Of gebruik ons contactformulier

  WIE ZIJN WIJ?

  Heftruckcertificaat.nl is een onderdeel van NoRisk Veiligheidsopleidingen B.V. is een professioneel bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het verzorgen van (her) certificeringen en (herhalings) opleidingen op het gebied van intern transport, veilig hijsen, Arbo en veiligheid.

  NoRisk Veiligheidsopleidingen B.V. is een bedrijf met groep ervaren instructeurs, wij beschikken over een buitengewoon flexibele organisatie.

  Onze filosofie is dat bij de bepaling voor het volgen van een certificering of opleiding, nadrukkelijk rekening wordt gehouden met de bedrijfsprocessen. Een onderdeel van onze dienstverlening is het bezoeken van een bedrijf om veiligheidsrisico’s in kaart te brengen. Op basis van deze inventarisatie en evaluatie doen we aanbevelingen om de gesignaleerde risico’s te elimineren of te minimaliseren. Hierdoor kunnen we ons optimaal voor u inzetten. Dat ziet u terug in de resultaten.

  Wij slagen er in om certificeringen en (herhalings) opleidingen samen te stellen volgens de best denkbare prijs-kwaliteitverhouding. In alles wat we doen staat u, de klant, centraal.

  We moedigen onze klanten dan ook aan om actief feedback te geven en mee te denken over waardevolle verbeteringen.

  We hopen u snel als klant te mogen begroeten.
  NoRisk Veiligheidsopleidingen B.V.

  Dé aanbieder voor Heftruck opleidingen in Nederland.

  Heftruckcertificaat.nl geeft trainingen voor particulieren en bedrijven op verschillende locaties door heel Nederland. Tevens verzorgen wij tevens Incompany opleidingen voor het behalen van het heftruck rijbewijs. Wij zijn ervaren, klantgericht en hanteren lage kosten voor het behalen van een heftruckcertificaat.

  Certificaat halen in 1 uur! Bekijk alle opleidingen