Veiligheidscertificaat vorkheftruck

Een veiligheidscertificaat voor de vorkheftruck is verplicht voor mensen die bij hun werk gebruikmaken van een vorkheftruck. Niet verwonderlijk ook, want het werken met een dergelijk voertuig is niet geheel zonder gevaren. Bij Heftruckcertificaat.nl leert u alles wat u moet weten over het gebruik van een vorkheftruck. Na het behalen van het veiligheidscertificaat een vorkheftruck bedienen? Dat kan zonder problemen!

Heftruckcertificaat voor uw werknemers in 1 uur

BedrijvenParticulierenVeel Ervaring

U bespaart veel tijd en geld met onze nieuwe heftruck cursus. Wij certificeren namelijk uw werknemers (al vanaf 1 werknemer) binnen 1 uur, bij u op locatie. Deze opleiding heftruckchauffeur is speciaal ontwikkelt voor werknemers en voldoet aan alle eisen gesteld door de Arbowet en de Arbeidsinspectie.

Herhalingscursus heftruck – 1 dagdeel

BedrijvenParticulierenVeel Ervaring

Onze heftruck herhalingscursus is bedoeld voor iedereen die een heftruckcertificaat heeft dat binnenkort verloopt of al is verlopen. Deze heftruck cursus duurt een halve dag en legt de nadruk op de praktijk. Daarnaast wordt uw theoretische kennis opgefrist en wordt de heftruckcursus afgesloten met een praktijkexamen.

Kosten: € 199,00 (€ 240,79 incl. btw)

Herhalingscursus heftruck en reachtruck – 1 dagdeel

BedrijvenParticulierenVeel Ervaring

De heftruck en reachtruck herhalingscursus is geschikt voor iedereen waarvan het heftruck en/of reachtruckcertificaat binnenkort verloopt of al is verlopen. Deze herhalingscursus kunt u al binnen een halve dag afronden. Met deze heftruck en reachtruck dagopleiding ontvangt u een certificaat voor beide voertuigen, dat 5 jaar geldig is.

Kosten: € 249,00 (€ 301,29 incl. btw)

Beginnerscursus heftruckchauffeur – 1 dag

BedrijvenParticulierenGeen Ervaring

Voor onze heftruck opleiding voor beginners heeft u weinig tot geen ervaring met de heftruck nodig. Deze heftruck cursus duurt 1 dag en wordt afgesloten met een theorie- en praktijkexamen. Gedurende deze dag worden ook aspecten als veiligheid en onderhoud van de heftruck behandeld. U krijgt na het goed afleggen van de examens een heftruckcertificaat met een geldigheidsduur van 5 jaar dat voldoet aan de eisen van de Arbowet.

Kosten: € 245,00 (€ 296,45 incl. btw)

Aan de slag met een veiligheidscursus voor de vorkheftruck

We bieden u bij Heftruckcertificaat.nl meerdere verschillende cursussen aan. Wilt u het certificaat snel halen? Dan hebben we hier een cursus van 1 uur voor u klaarstaan. We hebben ook een cursus voor beginners die nog wat meer sturing nodig hebben. Deze cursus duurt een dag. Bovendien hebben we ook cursussen voor bestuurders van vorkheftrucks, wiens huidige certificaat binnenkort afloopt.

Het belang van een goede veiligheidscursus voor de vorkheftruck

Veiligheid op de werkvloer is een van de belangrijkste zaken om rekening mee te houden. Zeker als er ergens met zware machines wordt gewerkt, zit een ongeluk in een klein hoekje. Het is belangrijk om bij het besturen van bijvoorbeeld een vorkheftruck alle veiligheidsprotocollen goed in de gaten te houden. Ook bij het daadwerkelijke besturen van een dergelijk voertuig moet goed opgepast worden. Bij onze cursus leert u of uw personeel hoe er het beste met een vorkheftruck omgegaan moet worden.

Waarom kiezen voor Heftruckcertificaat.nl?

We raden u aan om u vandaag nog in te schrijven voor een cursus van Heftruckcertificaat.nl. We hebben instructeurs klaarstaan die zelf vele jaren ervaring hebben met het besturen van een (vork)heftruck en die dan ook als geen ander weten waar allemaal op gelet moet worden. Bij ons krijgt u een cursus die helemaal op uw ervaringsniveau is afgestemd. Zo hebben we bijvoorbeeld ook een cursus van twee dagen voor mensen die nog nooit met een vorkheftruck of vergelijkbaar voertuig gewerkt hebben. We mengen theorie en praktijk tot een cursus waar u alle vaardigheden mee onder de knie krijgt.

Schrijf u vandaag nog in voor onze veiligheidscursus voor de vorkheftruck

Inschrijven voor een veiligheidscursus van Heftruckcerticaat.nl is heel eenvoudig. Kies de gewenste cursus uit bovenstaand aanbod en selecteer de juiste locatie om de cursus te boeken.