OVER DE INHOUD VAN DEZE SITE

Deze website wordt beheerd en onderhouden door Norisk Veiligheidsopleidingen, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 52922642 (hierna tezamen aangeduid als: ‘wij’). Deze disclaimer is van toepassing op de website heftruckcertificaat.nl. Alle rechten voorbehouden.

Inhoud website

Alle tekst, fotos en logo, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website.

Aansprakelijkheid & onjuistheden

heftruckcertificaat.nl is met zorgvuldigheid samengesteld. Desondanks kan de verstrekte informatie onjuistheden bevatten. Norisk Veiligheidsopleidingen is niet aansprakelijk voor enige schade die, direct of indirect, ontstaat als gevolg van het bezoek aan onze website, de (on)bereikbaarheid van de website of van het afgaan op onjuiste informatie op onze website.

Onjuistheden kunt u melden via ons contact formulier.

Dé aanbieder voor Heftruck opleidingen in Nederland.

Heftruckcertificaat.nl geeft trainingen voor particulieren en bedrijven op verschillende locaties door heel Nederland. Tevens verzorgen wij tevens Incompany opleidingen voor het behalen van het heftruck rijbewijs. Wij zijn ervaren, klantgericht en hanteren lage kosten voor het behalen van een heftruckcertificaat.

Certificaat halen in 1 uur! Bekijk alle opleidingen