REACHTRUCK CERTIFICAAT

Reachtruck certificaat halen vanaf € 195,-

Heftruckcertificaat.nl heeft een breed scala aan reachtruck opleidingen om snel uw reachtruck certificaat te halen. Zo heeft u onder andere de keuze uit een snelcursus van 1 uur, een beginnersopleiding of een gecombineerde reachtruck- en heftruckcursus. Het halen van uw reachtruck certificaat is bij ons mogelijk vanaf € 195,- per persoon. De prijzen van een reachtruck opleiding zijn inclusief lesmateriaal, theorie- en praktijkexamens en uiteraard het reachtruck certificaat zelf. Voor cursussen op zaterdag geldt een toeslag van € 50,-.

Reachtruck certificaat halen in 1 uur

Wist u dat het bij ons mogelijk is om uw reachtruck certificaat binnen 1 uur te halen? Al vanaf één kandidaat komen we bij u op locatie langs voor de één-uurs certificering. In dat geval zijn we in staat om de reachtruck cursus tegen een aanzienlijk voordeliger tarief aan te bieden. Vraag een gratis prijsberekening aan of bel ons via 0529 820 210.

Vraag gratis prijsberekening aan

Op werkdagen dezelfde dag reactie op uw aanvraag.

Reachtruck certificaat in 1 uur

Bedrijven

Met onze nieuwe reachtruck cursus bespaart u veel tijd en geld. Met deze opleiding (her)certificeren wij uw werknemers namelijk in 1 uur, bij u op locatie. Deze opleiding tot reachtruckchauffeur voldoet aan de eisen die de Arbowet en de Arbeidsinspectie opleggen. Bij het behalen van het examen ontvangt u een reachtruck certificaat met een geldigheidsduur van 5 jaar.

Kosten: Vraag een offerte aan

Reachtruck certificaat gevorderden

BedrijvenParticulierenVeel Ervaring

Onze reachtruck herhalingscursus is er voor iedereen die een reachtruck certificaat heeft dat verlopen is of binnenkort verloopt. In deze reachtruck cursus met een duur van een halve dag ligt de nadruk op de praktijk. Ook wordt de theorie opgefrist, wijzigingen in de regels behandeld en de reachtruckcursus afgesloten met een praktijkexamen. Het reachtruck certificaat is 5 jaar geldig.

Kosten: € 199,00 (€ 240,79 incl. btw)

Heftruck en reachtruck certificaat gevorderden

BedrijvenParticulierenVeel Ervaring

De heftruck en reachtruck herhalingscursus is geschikt voor iedereen waarvan het certificaat binnenkort verloopt of is verlopen. In deze 1-daagse opfriscursus voor gevorderden ligt de nadruk op praktisch gebruik van de reachtruck en heftruck. Ook wordt uw theoretische kennis getoetst. Na deze cursus ontvangt u een certificaat voor beide voertuigen met een geldigheidsduur van 5 jaar.

Kosten: € 249,00 (€ 301,29 incl. btw)

Reachtruck certificaat voor beginners

BedrijvenParticulierenGeen Ervaring

Voor onze reachtruck opleiding voor beginners heeft u weinig tot geen ervaring met de heftruck nodig. Deze reachtruck cursus duurt 1 dag en wordt afgesloten met een theorie- en praktijkexamen. Gedurende deze dag worden ook aspecten als veiligheid en onderhoud van de reachtruck behandeld. U krijgt na het goed afleggen van de examens een reachtruck certificaat met een geldigheidsduur van 5 jaar.

Kosten: € 259,00 (€ 313,39 incl. btw)

2-daagse basiscursus reachtruck

BedrijvenParticulierenGeen Ervaring

Voor deze 2-daagse cursus heeft u geen ervaring met de reachtruck nodig. De cursus bestaat uit 2 aaneengesloten dagen en 10 uur rijtijd. Naast een deel theorie gaan we vooral met praktijkoefeningen aan de slag. Na het succesvol afronden van de cursus ontvangt u het reachtruckcertificaat.

Kosten: € 499,00 (€ 603,79 incl. btw)

Beginnerscursus heftruck – 2 dagen

BedrijvenParticulierenGeen Ervaring

De basisopleiding heftruck duurt 2 aaneengesloten dagen en is geschikt voor mensen die geen ervaring hebben in het besturen van de heftruck. We werken tijdens de cursus met verschillende heftrucks. De cursus bestaat uit een theorie- en praktijkdeel, waarbij de focus ligt op praktijkoefeningen. De cursus bestaat uit maar liefst 10 uur effectieve rijtijd.

Kosten: € 499,00 (€ 603,79 incl. btw)

Beginnerscursus heftruck en reachtruck – 2 dagen

BedrijvenParticulierenGeen Ervaring

De basisopleiding heftruck en reachtruck duurt 2 aaneengesloten dagen en is geschikt voor mensen die geen ervaring hebben in het besturen van de heftruck. We werken tijdens de cursus met verschillende hef- en reachtrucks. De cursus bestaat uit theorie en praktijkoefeningen. De focus ligt op de praktijk en bestaat uit maar liefst 10 uur effectieve rijtijd.

Kosten: € 449,00 (€ 543,29 incl. btw)

Hef- en reachtruckcursus in het Engels

BedrijvenParticulierenGeen Ervaring

De Engelstalige hef- en reachtruckcursus is voor werknemers die zowel hun heftruck- als reachtruckcertificaat willen behalen maar de Nederlandse taal niet (goed) beheersen. Door beide cursussen te combineren, bespaart u tijd en geld. Deze cursus bestaat uit een theorie- en praktijkgedeelte en gaat in op veiligheid, onderhoud en de praktijk van hef- en reachtrucks. Het certificaat is vijf jaar geldig.

Kosten: € 459,00 (€ 555,39 incl. btw)

Wat is een reachtruck?

Een reachtruck is wendbaar en flexibel: dit maakt een reachtruck erg geschikt voor kleinere ruimtes en smalle paden. Bij een reachtruck zit de bestuurder altijd dwars op de rijrichting. Door de kleine draaicirkel is een reachtruck perfect voor het verplaatsen van pallets in magazijnen. De reachtruck heeft vaak naar voren uitstekende armen waar de voorwielen in zijn gemonteerd. Hierdoor staat de reachtruck ook stabiel als de mast is uitgeschoven. Een reachtruck heeft drie wielen: twee niet-draaiende voorwielen en een draaiend achterwiel.

Verschil tussen reachtruck en heftruck

Een heftruck heeft drie of vier wielen en wordt ook vaak buiten gebruikt. Een reachtruck is juist heel geschikt voor magazijnen, doordat hij een kleinere draaicirkel heeft dan een heftruck. Daardoor wordt een reachtruck vaak ingezet bij magazijnen met smalle gangen en veel stellingen. Een heftruck is geschikt om buiten mee te rijden en heeft daarom vaak luchtbanden of volrubber banden. Een reachtruck kan daarnaast ook uitgerust zijn met harde polyurethaan wielen.

Reachtruck certificaat kosten

Onze reachtruck opleidingen variëren in prijs: de goedkoopste reachtruck cursus bieden we aan vanaf € 99,-. Met deze incompany cursus certificeert u in één keer meerdere werknemers waardoor u niet alleen op opleidingskosten bespaart, maar ook op arbeidsuren. Deze incompany cursus is al mogelijk vanaf één deelnemer. Daarnaast bieden we reachtruck cursussen voor beginners en gevorderden. Bekijk alle prijzen:

Reachtruck certificaat opleiding Niveau Prijs
Reachtruck certificaat basiscursus Beginner € 259,-
Reachtruck certificaat herhalingscursus Gevorderd € 199,-
Reachtruck certificaat incompany cursus Beginner/gevorderd vanaf € 99,-
Heftruck- en reachtruck certificaat herhalingscursus Gevorderd € 249,-
2-daagse basiscursus reachtruck certificaat Beginner € 499,-
Reachtruckcursus in het Engels Beginner € 299,-
Reachtruckopleiding code 95 Beginner € 359,-
Hef- en reachtruckcursus in het Engels Beginner € 459,-
Heftruck- en reachtruckcursus basis incl. code 95 Beginner € 459,-

Hoelang is een reachtruck certificaat geldig?

Een reachtruck certificaat is 5 jaar geldig. Zodra het certificaat (bijna) is verlopen, volgt u een herhalingscursus om uw reachtruckcertificaat te verlengen. Het certificaat is 5 jaar geldig omdat de veiligheidseisen van de arbeidsinspectie en ARBO-wetgeving continu veranderen. Daarnaast zal uw kennis over de reachtruck geleidelijk verouderen of zelfs helemaal vergeten worden. Met de herhalingscursus frissen we uw kennis op, zodat u weer precies weet hoe de wetgeving in elkaar steekt. Daarnaast geven we u praktische tips zodat u efficiënt en veilig met de reachtruck werkt. De opleiding voor het reachtruck certificaat is bij u op locatie te volgen of bij een van onze opleidingslocaties:

Neem contact op

Wilt u meer weten over het halen van het reachtruck certificaat of wilt u meerdere deelnemers tegelijkertijd certificeren? Neem contact met ons op:

Dé aanbieder voor Heftruck opleidingen in Nederland.

Heftruckcertificaat.nl geeft trainingen voor particulieren en bedrijven op verschillende locaties door heel Nederland. Tevens verzorgen wij tevens Incompany opleidingen voor het behalen van het heftruck rijbewijs. Wij zijn ervaren, klantgericht en hanteren lage kosten voor het behalen van een heftruckcertificaat.

Certificaat halen in 1 uur! Bekijk alle opleidingen