ONZE HEFTRUCK OPLEIDINGEN

Heftruckcertificaat.nl heeft een breed scala aan heftruck opleidingen, waaronder de aantrekkelijke 1-uurscertificering voor bedrijven. Daarnaast bieden wij onder andere ook een heftruck cursus voor beginners en een heftruck opleiding voor gevorderden aan. De getoonde prijzen van de opleiding heftruckchauffeur zijn inclusief praktijkexamen en lesmateriaal. Voor cursussen op zaterdag geldt een toeslag van € 50,00. Wilt u meer dan 3 werknemers (binnen 1 uur) laten certificeren? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of bel ons via 0529 820 210.

Vraag een offerte aan Bel direct: 0529 820 210

Heftruckcertificaat voor uw werknemers in 1 uur

BedrijvenParticulierenVeel Ervaring

U bespaart veel tijd en geld met onze nieuwe heftruck cursus. Wij certificeren namelijk uw werknemers (al vanaf 1 werknemer) binnen 1 uur, bij u op locatie. Deze opleiding heftruckchauffeur is speciaal ontwikkelt voor werknemers en voldoet aan alle eisen gesteld door de Arbowet en de Arbeidsinspectie.

Herhalingscursus heftruck – 1 dagdeel

BedrijvenParticulierenVeel Ervaring

Onze heftruck herhalingscursus is bedoeld voor iedereen die een heftruckcertificaat heeft dat binnenkort verloopt of al is verlopen. Deze heftruck cursus duurt een halve dag en legt de nadruk op de praktijk. Daarnaast wordt uw theoretische kennis opgefrist en wordt de heftruckcursus afgesloten met een praktijkexamen.

Kosten: € 199,00 (€ 240,79 incl. btw)

Herhalingscursus heftruck en reachtruck

BedrijvenParticulierenVeel Ervaring

De heftruck en reachtruck herhalingscursus is geschikt voor iedereen waarvan het heftruck en/of reachtruckcertificaat binnenkort verloopt of al is verlopen. Deze herhalingscursus kunt u al binnen een 1 dag afronden. Met deze heftruck en reachtruck dagopleiding ontvangt u een certificaat voor beide voertuigen, dat 5 jaar geldig is.

Kosten: € 398,00 (€ 481,58 incl. btw)

Beginnerscursus heftruckchauffeur – 1 dag

BedrijvenParticulierenGeen Ervaring

Voor onze heftruck opleiding voor beginners heeft u weinig tot geen ervaring met de heftruck nodig. Deze heftruck cursus duurt 1 dag en wordt afgesloten met een theorie- en praktijkexamen. Gedurende deze dag worden ook aspecten als veiligheid en onderhoud van de heftruck behandeld. U krijgt na het goed afleggen van de examens een heftruckcertificaat met een geldigheidsduur van 5 jaar dat voldoet aan de eisen van de Arbowet.

Kosten: € 245,00 (€ 296,45 incl. btw)

Hef- en reachtruckcursus in het Engels (momenteel niet beschikbaar)

BedrijvenParticulierenGeen Ervaring

Bespaar tijd én geld door een heftruck- en reachtruckcursus te combineren. Uw werknemers krijgen uitleg over de theorie van de hef- en reachtruck. Vervolgens volgt er een uitgebreid praktijkgedeelte waarbij uw werknemers oefenen met het besturen van de heftruck en reachtruck. De cursus duurt één dag en is volledig Engelstalig, waardoor iedereen deze cursus kan volgen. Het certificaat is 5 jaar geldig.

Kosten: € 459,00 (€ 555,39 incl. btw)

Beginnerscursus heftruck – 2 dagen

BedrijvenParticulierenGeen Ervaring

De basisopleiding heftruck duurt 2 aaneengesloten dagen en is geschikt voor mensen die geen ervaring hebben in het besturen van de heftruck. We werken tijdens de cursus met verschillende heftrucks. De cursus bestaat uit een theorie- en praktijkdeel, waarbij de focus ligt op praktijkoefeningen. De cursus bestaat uit maar liefst 10 uur effectieve rijtijd.

Kosten: € 499,00 (€ 603,79 incl. btw)

Heftruckcursus in het Engels (momenteel niet beschikbaar)

BedrijvenParticulierenGeen Ervaring

Beginnende heftruckbestuurders die de Nederlandse taal niet beheersen kunnen binnen één dag hun heftruckcertificaat behalen. Tijdens deze Engelstalige cursus komen de onderdelen veiligheid, onderhoud en praktijk uitgebreid aan bod. De opleidingsduur is één dag en zowel de cursus als het examen worden volledig in het Engels gegeven. Het certificaat is vijf jaar geldig.

Kosten: € 299,00 (€ 361,79 incl. btw)

Heftruckcursus basis incl. code 95

BedrijvenParticulierenGeen Ervaring

Voor deze heftruckopleiding heeft u geen ervaring nodig. Tijdens deze cursus leert u door praktijkopdrachten en een theoriedeel hoe u veilig werkt met een heftruck. We behandelen thema’s zoals pallets inrijden, veiligheidsrisico’s en koud stapelen. Na het volgen van de cursus bent u in staat om veilig en efficiënt met een heftruck aan de slag te gaan. De cursus voldoet aan de code 95 richtlijn en 7 theoretische scholingsuren.

Beginnerscursus heftruck en reachtruck – 2 dagen

BedrijvenParticulierenGeen Ervaring

De basisopleiding heftruck en reachtruck duurt 2 aaneengesloten dagen en is geschikt voor mensen die geen ervaring hebben in het besturen van de heftruck. We werken tijdens de cursus met verschillende hef- en reachtrucks. De cursus bestaat uit theorie en praktijkoefeningen. De focus ligt op de praktijk en bestaat uit maar liefst 10 uur effectieve rijtijd.

Kosten: € 449,00 (€ 543,29 incl. btw)

Beginnerscursus heftruck en reachtruck – 1 dag

BedrijvenParticulierenGeen Ervaring

De heftruck en reachtruck beginnersopleiding is voor cursisten die zowel een heftruck als een reachtruck dienen te besturen. U hoeft bij aanvang geen ervaring met beide voertuigen te hebben. Zowel het onderhoud als veilig werken met beide voertuigen komen uitgebreid naar voren in deze cursus. De dag wordt afgesloten met een theorie- en praktijkexamen. Wanneer u slaagt ontvangt u een heftruk en reachtruck certificaat die geldig is tot 5 jaar na verstrekking.

Kosten: € 345,00 (€ 417,45 incl. btw)

Meer informatie over de opleiding heftruckchauffeur

Met de opleiding heftruckchauffeur leert u de heftruck te besturen en volledig te beheersen. De opleiding heftruckchauffeur is een uitgebalanceerde mix van theorie en praktijk. Door deze afwisseling bent u na het volgen van de heftruck opleiding in staat om veilig en verantwoord om te gaan met een heftruck. Als bewijs ontvangt u na het slagen van de opleiding heftruckchauffeur een heftruck certificaat.

Dé aanbieder voor Heftruck opleidingen in Nederland.

Heftruckcertificaat.nl geeft trainingen voor particulieren en bedrijven op verschillende locaties door heel Nederland. Tevens verzorgen wij tevens Incompany opleidingen voor het behalen van het heftruck rijbewijs. Wij zijn ervaren, klantgericht en hanteren lage kosten voor het behalen van een heftruckcertificaat.

Certificaat halen in 1 uur! Bekijk alle opleidingen