Wat is het salaris van een heftruckchauffeur?

Wilt u gaan werken als heftruckchauffeur? Dan is het belangrijk om hier een goede cursus voor te volgen, zodat u goed beslagen ten ijs komt. Per slot van rekening is dit een beroep dat niet geheel zonder gevaren is. Bij Heftruckcertificaat.nl behaalt u heel eenvoudig uw heftrukcertificaat. Maar voordat u hiermee aan de slag gaat, wilt u waarschijnlijk ook weten wat u met uw nieuwe beroep precies gaat verdienen. Wij vertellen u hier graag meer over.

Het salaris van een heftruckchauffeur

Mensen die als heftruckchauffeur aan de slag gaan, mogen hier een prima salaris voor verwachten. We begrijpen het goed als u uzelf afvraagt: wat is het salaris van een heftruckchauffeur? In de regel ligt dat salaris tussen de € 1.900,- en € 2.600,- per maand. Dit is uiteraard afhankelijk van een aantal factoren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het aantal uren dat u in een week maakt, uw leeftijd en hoeveel jaren ervaring u heeft met uw werk. Het is bijvoorbeeld zo dat het salaris voor een jonge, beginnende heftruckchauffeur nog onder het bedrag van € 1.900,- ligt. Overigens gelden de genoemde bedragen voor heftruckchauffeurs die in loondienst werken. Als u werkzaam bent als zzp’er, dan ligt het salaris een stuk hoger. Let er echter wel op dat hier ook hogere kosten bij komen kijken.

Aan de slag als heftruckchauffeur

Heeft u het hiervoor genoemde salaris voor een heftruckchauffeur gezien en ziet u het wel zitten om in dit mooie beroep aan de slag te gaan? Dan is het belangrijk om te weten dat u hier wel eerst een heftruckcertificaat voor moet halen. Dit is namelijk een beroep dat niet zonder gevaren is en u moet zich hier goed van bewust zijn. Bij Heftruckcertificaat.nl bieden wij u meerdere cursussen aan, waarmee u snel uw certificaat behaalt. Zo bieden wij een eendaagse beginnerscursus aan, waarbij u op een van onze ruim twintig locaties de fijne kneepjes van het vak leert. Inschrijven doet u eenvoudig via de website.