HAAL UW HEFTRUCKCERTIFICAAT IN EINDHOVEN

Hieronder vindt u een overzicht van onze heftruck opleidingen in Eindhoven. Klik op 1 van de opleidingen om de cursusdata en cursusdetails te bekijken. De meeste cursussen worden meerdere keren per maand in Eindhoven gegeven.

Deze opleidingslocatie voor reachtruck en heftruckopleidingen in is goed bereikbaar voor cursisten uit de regio, ook zij kunnen hun hier snel en voordelig hun heftruckcertificaat halen:

Heftruck Herhalingscursus

BedrijvenParticulierenVeel Ervaring

Onze heftruck herhalingscursus is bedoeld voor iedereen die een heftruckcertificaat heeft dat binnenkort verloopt of wat al is verlopen. Deze cursus duurt een halve dag.

Kosten: € 199 (€ 240.79 incl. btw)

Reachtruck Herhalingscursus

BedrijvenParticulierenVeel Ervaring

Onze reachtruck herhalingscursus is bedoeld voor iedereen die een reachtruckcertificaat heeft dat binnenkort verloopt of wat al is verlopen. Deze cursus duurt een halve dag.

Kosten: € 199 (€ 240.79 incl. btw)

Heftruck en Reachtruck Herhalingscursus

BedrijvenParticulierenVeel Ervaring

Deze herhalingscursus is bedoeld voor iedereen die een certificaat heeft dat binnenkort verloopt of wat al is verlopen. Deze cursus duurt een 1 dag en de cursist krijgt een certificaat voor beide voertuigen.

Kosten: € 398 (€ 481.58 incl. btw)

Veilig werken met de heftruck

BedrijvenParticulierenGeen Ervaring

Deze cursus is geschikt voor beginnende heftruck bestuurders zonder of met weinig ervaring. Deze veiligheidsopleiding gaat dieper in op veiligheid, onderhoud en de praktijk. Deze cursus duurt 2 aaneengesloten dagen.

 

Kosten: € 259 (€ 313.39 incl. btw)

Veilig werken met de reachtruck

BedrijvenParticulierenGeen Ervaring

Deze cursus is geschikt voor beginnende reachtruck bestuurders zonder of met weinig ervaring. Deze veiligheidsopleiding gaat dieper in op veiligheid, onderhoud en de praktijk. Deze cursus duurt 2 aaneengesloten dagen.

Kosten: € 259 (€ 313.39 incl. btw)

Veilig werken met de heftruck en reachtruck

BedrijvenParticulierenGeen Ervaring

Deze cursus is geschikt voor beginnende heftruck en reachtruck bestuurders zonder of met weinig ervaring. Deze veiligheidsopleiding gaat dieper in op veiligheid, onderhoud en de praktijk. Deze cursus duurt 2 dagen.

Kosten:

Dé aanbieder voor Heftruck opleidingen in Nederland.

Heftruckcertificaat.nl geeft trainingen voor particulieren en bedrijven op verschillende locaties door heel Nederland. Tevens verzorgen wij tevens Incompany opleidingen voor het behalen van het heftruck rijbewijs. Wij zijn ervaren, klantgericht en hanteren lage kosten voor het behalen van een heftruckcertificaat.

Certificaat halen in 1 uur! Bekijk alle opleidingen