Bel gerust: 0529 820 210
Openingstijden: 08.30 – 17.00 uur
  • Heftruck Opleidingen

Onze heftruck opleidingen

Heftruckcertificaat.nl heeft een breed scala aan heftruck opleidingen, waaronder de aantrekkelijke 1-uurscertificering voor bedrijven. Daarnaast bieden wij onder andere ook een heftruck cursus voor beginners en een heftruck opleiding voor gevorderden aan. De getoonde prijzen van de opleiding heftruckchauffeur zijn inclusief praktijkexamen en lesmateriaal. Wilt u meer dan 3 werknemers (binnen 1 uur) laten certificeren? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of bel ons via 0529 820 210.

Vraag een offerte aan

Heftruckcertificaat voor uw werknemers in 1 uur

Bedrijven

U bespaart veel tijd en geld met onze nieuwe heftruck cursus. Wij certificeren namelijk uw werknemers (al vanaf 1 werknemer) binnen 1 uur, bij u op locatie. Deze opleiding heftruckchauffeur is speciaal ontwikkelt voor werknemers en voldoet aan alle eisen gesteld door de Arbowet en de Arbeidsinspectie.

Kosten: Vraag een offerte aan
Eerstvolgende cursus: In overleg

Opleiding heftruckchauffeur gevorderden

BedrijvenParticulierenVeel Ervaring

Onze heftruck herhalingscursus is bedoeld voor iedereen die een heftruckcertificaat heeft dat binnenkort verloopt of al is verlopen. Deze heftruck cursus duurt een halve dag en legt de nadruk op de praktijk. Daarnaast wordt uw theoretische kennis opgefrist en wordt de heftruckcursus afgesloten met een praktijkexamen.

Kosten: € 95,00 (€ 114,95 incl. btw)
Eerstvolgende cursus: di 23 jan
Aantal plaatsen: Nog 5 plaatsen vrij

Reachtruck en heftruck cursus gevorderden

BedrijvenParticulierenVeel Ervaring

De heftruck en reachtruck herhalingscursus is geschikt voor iedereen waarvan het heftruckcertificaat binnenkort verloopt of al is verlopen. Deze herhalingscursus kunt u al binnen een halve dag afronden. Met deze heftruck en reachtruck dagopleiding ontvangt u een certificaat voor beide voertuigen, dat 5 jaar geldig is.

Kosten: € 145,00 (€ 175,45 incl. btw)
Eerstvolgende cursus: di 23 jan
Aantal plaatsen: Nog 5 plaatsen vrij

Opleiding heftruckchauffeur beginners

BedrijvenParticulierenGeen Ervaring

Voor onze heftruck opleiding voor beginners heeft u weinig tot geen ervaring met de heftruck nodig. Deze heftruck cursus duurt 1 dag en wordt afgesloten met een theorie- en praktijkexamen. Gedurende deze dag worden ook aspecten als veiligheid en onderhoud van de heftruck behandeld. U krijgt na het goed afleggen van de examens een heftruckcertificaat met een geldigheidsduur van 5 jaar dat voldoet aan de eisen van de Arbowet.

Kosten: € 145,00 (€ 175,45 incl. btw)
Eerstvolgende cursus: di 23 jan
Aantal plaatsen: Nog 6 plaatsen vrij

Reachtruck en heftruck opleiding beginners

BedrijvenParticulierenGeen Ervaring

De heftruck en reachtruck beginnersopleiding is voor cursisten die zowel een heftruck als een reachtruck dienen te besturen. U hoeft bij aanvang geen ervaring met beide voertuigen te hebben. Zowel het onderhoud als veilig werken met beide voertuigen komen uitgebreid naar voren in deze cursus. De dag wordt afgesloten met een theorie- en praktijkexamen. Wanneer u slaagt ontvangt u een heftruck certificaat die geldig is tot 5 jaar na verstrekking.

Kosten: € 224,00 (€ 271,04 incl. btw)
Eerstvolgende cursus: di 23 jan
Aantal plaatsen: Nog 6 plaatsen vrij

Meer informatie over de opleiding heftruckchauffeur

Met de opleiding heftruckchauffeur leert u de heftruck te besturen en volledig te beheersen. De opleiding heftruckchauffeur is een uitgebalanceerde mix van theorie en praktijk. Door deze afwisseling bent u na het volgen van de heftruck opleiding in staat om veilig en verantwoord om te gaan met een heftruck. Als bewijs ontvangt u na het slagen van de opleiding heftruckchauffeur een heftruck certificaat.

Dé aanbieder voor Heftruck opleidingen in Nederland.

Heftruckcertificaat.nl geeft trainingen voor particulieren en bedrijven op verschillende locaties door heel Nederland. Tevens verzorgen wij tevens Incompany opleidingen voor het behalen van het heftruck rijbewijs. Wij zijn ervaren, klantgericht en hanteren lage kosten voor het behalen van een heftruckcertificaat.

Heftruckcertificaat - © 2018 Alle rechten voorbehouden