• Heftruck Opleidingen

Onze heftruck opleidingen

Heftruckcertificaat.nl heeft een breed scala aan heftruck opleidingen, waaronder de aantrekkelijke 1-uurscertificering voor bedrijven. Daarnaast bieden wij onder andere ook een heftruck cursus voor beginners en een heftruck opleiding voor gevorderden aan. De getoonde prijzen van de opleiding heftruckchauffeur zijn inclusief praktijkexamen en lesmateriaal. Wilt u meer dan 3 werknemers (binnen 1 uur) laten certificeren? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of bel ons via 0529 820 210.

Vraag een offerte aan

Heftruckcertificaat voor uw werknemers in 1 uur

Bedrijven

U bespaart veel tijd en geld met onze nieuwe heftruck cursus. Wij certificeren namelijk uw werknemers (al vanaf 1 werknemer) binnen 1 uur, bij u op locatie. Deze opleiding heftruckchauffeur is speciaal ontwikkelt voor werknemers en voldoet aan alle eisen gesteld door de Arbowet en de Arbeidsinspectie.

Kosten: Vraag een offerte aan
Eerstvolgende cursus: In overleg

Opleiding heftruckchauffeur gevorderden

BedrijvenParticulierenVeel Ervaring

Onze heftruck herhalingscursus is bedoeld voor iedereen die een heftruckcertificaat heeft dat binnenkort verloopt of al is verlopen. Deze heftruck cursus duurt een halve dag en legt de nadruk op de praktijk. Daarnaast wordt uw theoretische kennis opgefrist en wordt de heftruckcursus afgesloten met een praktijkexamen.

Kosten: € 125,00 (€ 151,25 incl. btw)
Eerstvolgende cursus: di 11 dec
Aantal plaatsen: Nog 6 plaatsen vrij

Reachtruck en heftruck cursus gevorderden

BedrijvenParticulierenVeel Ervaring

De heftruck en reachtruck herhalingscursus is geschikt voor iedereen waarvan het heftruckcertificaat binnenkort verloopt of al is verlopen. Deze herhalingscursus kunt u al binnen een halve dag afronden. Met deze heftruck en reachtruck dagopleiding ontvangt u een certificaat voor beide voertuigen, dat 5 jaar geldig is.

Kosten: € 175,00 (€ 211,75 incl. btw)
Eerstvolgende cursus: di 11 dec
Aantal plaatsen: Nog 6 plaatsen vrij

Opleiding heftruckchauffeur beginners

BedrijvenParticulierenGeen Ervaring

Voor onze heftruck opleiding voor beginners heeft u weinig tot geen ervaring met de heftruck nodig. Deze heftruck cursus duurt 1 dag en wordt afgesloten met een theorie- en praktijkexamen. Gedurende deze dag worden ook aspecten als veiligheid en onderhoud van de heftruck behandeld. U krijgt na het goed afleggen van de examens een heftruckcertificaat met een geldigheidsduur van 5 jaar dat voldoet aan de eisen van de Arbowet.

Kosten: € 175,00 (€ 211,75 incl. btw)
Eerstvolgende cursus: di 11 dec
Aantal plaatsen: Nog 4 plaatsen vrij

Reachtruck en heftruck opleiding beginners

BedrijvenParticulierenGeen Ervaring

De heftruck en reachtruck beginnersopleiding is voor cursisten die zowel een heftruck als een reachtruck dienen te besturen. U hoeft bij aanvang geen ervaring met beide voertuigen te hebben. Zowel het onderhoud als veilig werken met beide voertuigen komen uitgebreid naar voren in deze cursus. De dag wordt afgesloten met een theorie- en praktijkexamen. Wanneer u slaagt ontvangt u een heftruck certificaat die geldig is tot 5 jaar na verstrekking.

Kosten: € 275,00 (€ 332,75 incl. btw)
Eerstvolgende cursus: di 11 dec
Aantal plaatsen: Nog 4 plaatsen vrij

Praktijkdag heftruck

BedrijvenParticulierenGeen Ervaring

De praktijkdag heftruck is geschikt voor medewerkers die nog niet voldoende praktijkervaring hebben, maar al wel voldoende theoretische kennis bezitten. De cursus is ook ideaal voor mensen die het praktijkexamen niet succesvol hebben afgerond. De cursus wordt afgesloten met een praktijkexamen. Het certificaat is 5 jaar geldig.

Kosten: € 175,00 (€ 211,75 incl. btw)
Eerstvolgende cursus: Vol. Neem a.u.b. contact met ons op.
Aantal plaatsen: Nog plaatsen vrij

2-daagse basiscursus heftruck

BedrijvenParticulierenGeen Ervaring

De basisopleiding heftruck duurt 2 aaneengesloten dagen en is geschikt voor mensen die geen ervaring hebben in het besturen van de heftruck. We werken tijdens de cursus met verschillende heftrucks. De cursus bestaat uit een theorie- en praktijkdeel, waarbij de focus ligt op praktijkoefeningen. De cursus bestaat uit maar liefst 10 uur effectieve rijtijd.

Kosten: € 349,00 (€ 422,29 incl. btw)
Eerstvolgende cursus: di 11 dec
Aantal plaatsen: Nog 0 plaatsen vrij

2-daagse basiscursus heftruck en reachtruck

BedrijvenParticulierenGeen Ervaring

De basisopleiding heftruck en reachtruck duurt 2 aaneengesloten dagen en is geschikt voor mensen die geen ervaring hebben in het besturen van de heftruck. We werken tijdens de cursus met verschillende hef- en reachtrucks. De cursus bestaat uit theorie en praktijkoefeningen. De focus ligt op de praktijk en bestaat uit maar liefst 10 uur effectieve rijtijd.

Kosten: € 275,00 (€ 332,75 incl. btw)
Eerstvolgende cursus: di 11 dec
Aantal plaatsen: Nog 4 plaatsen vrij

Meer informatie over de opleiding heftruckchauffeur

Met de opleiding heftruckchauffeur leert u de heftruck te besturen en volledig te beheersen. De opleiding heftruckchauffeur is een uitgebalanceerde mix van theorie en praktijk. Door deze afwisseling bent u na het volgen van de heftruck opleiding in staat om veilig en verantwoord om te gaan met een heftruck. Als bewijs ontvangt u na het slagen van de opleiding heftruckchauffeur een heftruck certificaat.

Dé aanbieder voor Heftruck opleidingen in Nederland.

Heftruckcertificaat.nl geeft trainingen voor particulieren en bedrijven op verschillende locaties door heel Nederland. Tevens verzorgen wij tevens Incompany opleidingen voor het behalen van het heftruck rijbewijs. Wij zijn ervaren, klantgericht en hanteren lage kosten voor het behalen van een heftruckcertificaat.

Certificaat halen in 1 uur! Bekijk alle opleidingen
Heftruckcertificaat - © 2018 Alle rechten voorbehouden | Heftruckcertificaat.nl krijgt een 8.6 / 10 uit 1981 beoordelingen - Powered by iClicks