• Veelgestelde vragen
  • Heftruckcertificaat kosten

Kosten Heftruckcertificaat

De kosten voor een heftruckcertificaat zijn afhankelijk van uw ervaring en of u uw certificaat op locatie of bij u op de werkvloer wilt behalen.

Voor certificeringen van werknemers bij u op de werkvloer (incompany) kunt u het beste een offerte aanvragen. Hieronder ziet u een overzicht van onze cursussen plus de kosten om het heftruckcertificaat te behalen.

Nieuw! Certificeer uw werknemers in 1 uur

Bedrijven

Bespaar tijd en geld. Met onze nieuwe methode (her)certificeren uw werknemers in 1 uur, gewoon bij u op de werkvloer.

Kosten: Vraag offerte aan
Eerstvolgende cursus: In overleg

Heftruck of Reachtruck Herhalingscursus

BedrijvenParticulierenVeel Ervaring

Onze heftruck of reachtruck herhalingscursus is bedoeld voor iedereen die een reachtruck of heftruckcertificaat heeft dat binnenkort verloopt of wat al is verlopen. Deze cursus duurt een halve dag.

Kosten: € 125,00 (€ 151,25 incl. btw)
Eerstvolgende cursus: di 23 apr

Heftruck en Reachtruck Herhalingscursus

BedrijvenParticulierenVeel Ervaring

Deze herhalingscursus is bedoeld voor iedereen die een certificaat heeft dat binnenkort verloopt of wat al is verlopen. Deze cursus duurt een 1 dag en de cursist krijgt een certificaat voor beide voertuigen.

Kosten: € 175,00 (€ 211,75 incl. btw)
Eerstvolgende cursus: di 23 apr

Veilig werken met de heftruck of reachtruck

BedrijvenParticulierenGeen Ervaring

Deze cursus is geschikt voor beginnende heftruck bestuurders zonder of met weinig ervaring. Deze veiligheidsopleiding gaat dieper in op veiligheid, onderhoud en de praktijk. Deze cursus duurt 2 aaneengesloten dagen.

Kosten: € 175,00 (€ 211,75 incl. btw)
Eerstvolgende cursus: di 23 apr

Basisopleiding heftruck of reachtruck

BedrijvenParticulierenGeen Ervaring

De Basisopleiding Basisopleiding heftruck of reachtruck is de perfecte instap voor mensen zonder ervaring. In 2 dagen wordt u tot heftruckchauffeur opgeleid. U beheerst dan alle ins en outs.

Kosten: € 219,00 excl.
Eerstvolgende cursus: Vol. Neem a.u.b. contact met ons op.

Dé aanbieder voor Heftruck opleidingen in Nederland.

Heftruckcertificaat.nl geeft trainingen voor particulieren en bedrijven op verschillende locaties door heel Nederland. Tevens verzorgen wij tevens Incompany opleidingen voor het behalen van het heftruck rijbewijs. Wij zijn ervaren, klantgericht en hanteren lage kosten voor het behalen van een heftruckcertificaat.

Certificaat halen in 1 uur! Bekijk alle opleidingen
Heftruckcertificaat - © 2019 Alle rechten voorbehouden | Heftruckcertificaat.nl krijgt een 8.6 / 10 uit 2072 beoordelingen - Powered by iClicks